LORENZA HILVERSUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3278 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lorenza Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 16:02 Was heerlijk zo als altijd!
25 feb 2024 om 10:48 Zeer vriendelijke bezorging en op de gevraagde tijd. Heerlijke pizza’s en pasta. We hebben hier voor het eerst besteld en hebben genoten van het eten. Ruim voldoende en erg lekker. Gaan hier vaker bestellen
25 feb 2024 om 8:57 Anderhalf uur wachten op een pizza... en de app die al drie kwartier aangeeft dat het ZO bezorgd wordt...
23 feb 2024 om 6:57 Arrived a little earlier than expected, hot and fresh. One of the few places you can still get a Misto della chef, and the variety always makes me happy.
22 feb 2024 om 19:38 Zeer slechte kwaliteit lijkt wel of dit alleenmaar erger word!!!!!
21 feb 2024 om 21:43 Bezorging langer dan aangegeven en kwaliteit/smaak van het eten kan echt beter.
21 feb 2024 om 8:37 Best pizza in town!
19 feb 2024 om 20:17 Heb bij veel restaurants pizza gegeten maar heb ik lange tijd niet zo een lekkere pizza gegeten!
19 feb 2024 om 11:16 Eten was top! Zo als altijd. Snel bezorgd door vriendelijke bezorger, pasta pesto pollo is een aanrader!
19 feb 2024 om 9:05 Lekker, warm en rijkelijk belegd!
19 feb 2024 om 0:16 Heerlijk eten EN ik hou van de Tiramisu! Goede kwaliteit eten EN snelle bezorging! 10/10
18 feb 2024 om 19:35 Was heel slecht, alsof hij van gister was, hele vieze droge pizza ben ik niet gewend van jullie